ДОБАВКИ ЗА КОЛА

Добавки за кола

 

Добрата поддръжка на един автомобил включва много дейности от смяна на масло и филтри, проверка на нивата на течност и състоянието на гумите до грижа и почистване на интериора. Понякога се налага да се купят и различни добавки за коли с цел подобряване на функционалността на автомобила.

 

Добавките за кола са химически съединения, които се добавят към маслото, към горивото (в зависимост дали е бензин или дизел) или към охладителната система на машината.

 

Какви добавки за автомобили ще откриете в онлайн магазин “Ауто Краси”?

 

В онлайн магазина на “Ауто Краси” може да откриете разнообразие от добавки за кола - за спиране на течове, за промиване, за цялостно почистване на горивна система, за повишаване на октаново число и други.

 

Един от основните фактори за доброто състояние на колата ви е грижливото и внимателното ѝ почистване. Освен за доброто състояние на седалките и стъклата на прозорците, задължително обърнете внимание и на двигателя.

 

Препаратът за промиване на двигател Bardahl не само почиства системата за масло, но осигурява оптимално смазване и предпазва от замърсяване и карбонови отлагания в картера на двигателя.

 

Поддръжката на горивната система е лесна, когато използвате добавката 6 в 1 на Bardahl. Тя почиства силно замърсени системи, горивната рейка, инжекторите, помпата и други. Освен това повишава октановото число на бензина до 3 пункта. Добавката е съвместима с всички видове бензинови двигатели и не вреди на филтрите и катализаторите за твърди частици.

 

Сред другите автомобилни добавки, които “Ауто Краси” предлага, са и такива за спиране на течове. Протичането на радиатора в колата ви може да се предотврати с добавката Bardahl, която спира течове от охладителната система без демонтаж. Устойчива на налягане, тя предпазва и от образуване на корозия, котлен камък и ръжда.


Добавката за спиране на течове в хидравличната система от същата марка омекотява семерингите и гарнитурите и почиства браздите им. Тя спестява и купуването на скъпи резервни части.

 

Може да предпазите турбото с добавка Bardahl, която ще осигури неговата защита. Тя предотвратява преждевременното окисляване на маслото при висока температура и предпазва турбото при запалване в студените дни.

 

Не прекалявайте с използваните количества, а внимателно четете етикетите и следвайте указанията, написани там, за да приложите препаратите правилно. Не забравяйте да се погрижите за колата си, за да функционира тя добре.

 

Изберете добавки за коли от “Ауто Краси”

 

В магазина на “Ауто Краси” ще откриете различни видове добавки: подобрители на маслото и такива за трансмисионно масло; обезмаслител за радиатори, добавки за поддръжка на хидравлични повдигачи и други.

 

Разгледайте каталога ни с автомобилни добавки в онлайн магазин “Ауто Краси” или посетете нашия магазин в град Плевен и изберете най-подходящите за вас!

марки
Подреди по