Марки
Цена
 лв.
 лв.

ДОБАВКИ ЗА БЕНЗИН

Добавки за бензин

 

Добавките за бензин са химични съединения, които се добавят, за да подобрят неговата производителност и ефективност. На пазара се предлагат различни видове добавки за бензин като всяка има своите уникални предимства. Някои са предназначени да поддържат двигателя и активно да го предпазват от корозия, други смазват металните части и предотвратяват натрупването на следи от отлагания, нагари и запушвания.

 

Сред най-добрите добавки за бензин, които могат да донесат различни ползи за автомобила ви, са октановите бустери. Те повишават октановото число на бензина, а това подобрява работата на двигателя и осигурява защита от детонации.

 

Стабилизаторите на гориво са добавки за бензин, които помагат да се предотврати неговото разграждане с течение на времето, като по този начин се избягват проблеми с двигателя.

 

Препаратите за почистване на горивна система също могат да се приемат като едни от най-добрите добавки за бензин, които можете да използвате. Те спомагат за почистване на горивната система и премахване на отлаганията. Ако тези отлагания се оставят, те могат да доведат до проблеми като запушване на горивните инжектори и редуциране на производителността на двигателя.

 

Сред добавките за бензин ще срещнете и стабилизатори на етанол и антикорозионни добавки. Стабилизаторите помагат за стабилизирането на бензин, смесен с етанол, който може да бъде склонен към фазово разделяне. Сред ползите от този тип добавки са оптимизиране на горенето и подобряване разхода на горивото.

 

Антикорозионните добавки, както подсказва и името, помагат за предотвратяване на корозия в горивната система, което може да доведе до скъпоструващи ремонти.

 

Може да използвате добавки за бензин по всяко време и особено при зареждане при дълъг път от непознати места, когато не сте сигурни в качеството на горивото.

 

Когато избирате добавки за бензин, винаги следете да са съвместими с двигателя и горивната система на вашия автомобил, и следвайте инструкциите на производителя за употреба и разреждане.

 

Какви добавки за бензин ще откриете в онлайн магазин Ауто Краси?

 

“Ауто Краси” предлага богата гама от добавки за бензин – почистващи, октаноповишаващи, влагоабсорбиращи, и за профилактика.

 

Концентрирана добавка за бензин Бардал за стоп пушек помага за почистване на системата за впръскване на гориво. Препоръчва се при съмнения за замърсяване на горивната система. С нейната употреба се редуцира натрупването на депозити и се възстановява мощността на двигателя. Добавката намалява замърсяващите газове и е особено полезна преди тест за отделени изгорели газове при ГТП за безпроблемно преминаване.

 

Сред нашите добавки за бензин Бардал може да откриете и такава, подходяща за постоянна профилактика. Тази комплексна и супер концентрирана добавка изпълнява много функции: почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки; помага за охлаждане на двигателя; увеличава мощността и редуцира разхода на гориво и вредни емисии; намалява риска от детонации. Тя се препоръчва от всички големи автопроизводители, сред които: Peugeot, BMW, Mercedes и други.

 

Изберете добавки за бензин от онлайн магазин Ауто Краси

 

Разгледайте всички добавки за бензин в магазин „Ауто Краси“ и изберете подходящата за вас според вашия автомобил.
Можете да поръчате бързо и лесно онлайн или да посетите нашия магазин в град Плевен и да изберете най-подходящите за вас добавки!

Филтри
Дата (ново към старо)
Octane Booster / Повишаване на октановото число BARDAHL

Многофункционална състезателна добавка към бензина за повишаване на октановото число с 5 до 7 пункта

Добавка за стоп пушек бензин BARDAHL

Концентрирана добавка за бензин, предназначена за почистване на системата за впръскване на гориво.

Добавка за почистване на горивната система, бензин 6 в 1 BARDAHL

Комплексна добавка 6 в 1 за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства ин

Профилактика за бензин BARDAHL

Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина. Почиства инжекторите о

Добавка за повишаване на октановото число BARDAHL

Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бен