Общи условия

Общи условия
1.Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък "Вие") към autokrasi.bg , (наричано по-нататък, "нас" или "ние"), на сайта, които поръчки са за авточасти, предлагани от Търговец (наричан по-нататък „Търговец“). Като използвате autokrasi.bg  и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук ("Условията"). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.
Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица , който не извършват стопанска дейност, навършили са 18 години, които  не са поставени под запрещение, и които са посочили адрес на пребиваване или друг адрес в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор).
Включването на продукти или услуги на autokrasi.bg  в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време.
Запазваме си правото да променяме тези Условия от време на време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на autokrasi.bg  в момента, когато направите поръчката.
АУТО КРАСИ  иска да осигури възможно най-доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги;  действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на autokrasi.bg  от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или  използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм (включително без ограничение на паяци, ботове, роботи, аватари или средства за разузнаване), за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да забраним достъпа до сайта и да затворим акаунта на всеки потребител, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба, свързана с Общите условия.
AUTOKRASI.BG е интернет сайт, на който търговци рекламират и продават стоки на клиенти.
  
2. Цени и разходи за доставки
Показаните цени на продуктите в autokrasi.bg са в лева и не включват разходите за доставка.
 
 
3. Поръчване/сключване на договор
Можете да направите поръчка чрез платформата на autokrasi.bg  или по телефона.
След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл или по телефона. Ако поради някаква причина Търговецът не може да изпълни Вашата поръчка, ще бъдете уведомени при първа възможност.
 
4. Връщане на стоки или замяна
 
ЗАМЯНА
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:
 
4.1. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
4.2. Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
4.3. Вие трябва да изпратите на Търговеца стоката, която искате да се замени, с пратка към Търговеца, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на ЕКОНТ , или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.
Търговецът поема ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като Търговецът е получил, прегледал И приел Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.
 
Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0877 38 50 04, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. 
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - support@autokrasi.bg , или Viber. 
​Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

 Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0877 38 50 04
 МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!
 
ВРЪЩАНЕ
В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:
 
4.4. Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
4.5. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
 
4.6. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става чрез наложен платеж, равен на цената на върнатия продукт. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със следните опции: преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до офис на Спиди, или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.
Възстановяването на сумата (плащането на наложения платеж и вземане на пратката ви) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни, след по-късната от тези две дати:
- датата на пристигане в указания офис
- датата, на която ни пратите на Viber или по email данните на товарителницата, с която сте изпратили  пратката ви
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на тел: 0877 38 50 04 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. 
Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - support@autokrasi.bg , или Viber. 
​Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.
 
Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0877 38 50 04
 МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!
 
5. Начини на плащане/Доставка
Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 2-4 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС по телефона. Пратките с Вашите поръчки са с опция преглед. Куриерските услуги, такси и комисионни за Ваша сметка. Плаща се с пощенски паричен превод.
- Доставка до офис на „Еконт” САМО за 6.00 лв.
- Доставка от „Еконт” до ваш адрес САМО за 8.00 лв.
В рамките на 24-48 часа след направена от Вас поръчка на сайта ни, служител на Търговеца ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви.
Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 16:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 16:00 се ОБРАБОТВА на следващия ден .
ДОСТАВКА:
5.1. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
5.2. Веднага след доставката, пратките-неотворени следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Търговецът не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите, когато от Търговеца са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Търговецът не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
5.3. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на 4. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 Засега доставяме само в рамките на България и само до клиенти с български мобилен телефонен номер.
 
6. Нашата отговорност
Нищо в тези Условия не изключва или ограничава отговорността на Търговеца и/или autokrasi.bg  по отношение на проблеми, за които би било незаконно да се ограничи или изключи отговорност.
Максималната отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка, чрез autokrasi.bg  до Търговеца, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка.
Ако имате някакъв проблем с продукт, който сте закупили от Търговец чрез autokrasi.bg  онлайн и не сте могли да решите спора с Търговеца и/или autokrasi.bg , тогава можете да подадете жалба до платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“).
ODR платформата предлага на потребителите и търговците в рамките на ЕС възможността да направят опит и да постигнат извънсъдебно уреждане на жалбите, произтичащи от онлайн покупки. Тази платформа за еднократно въвеждане на жалби е лесен и интерактивен уеб сайт, който е безплатен и достъпен на всички официални езици на ЕС. Използвайки ODR платформата, потребителят и Търговецът могат да намерят съответния орган за решаване на спора и след това да преминат през процеса за намиране на решение на жалбата на потребителя. ODR платформата е достъпна тук: http://ec.europa.eu/odr.
 
7. Цветове
Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно продуктите, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият компютър ще покаже вярно тези цветове.
 
8. Гаранция
Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, Търговецът ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете Търговеца, като му изпратите стоките обратно без забавяне.
 
 
9. Информация за компанията
AUTOKRASI.BG - сайт за продукти на достъпни цени и перфектно качество.
 
За контакти : support@autokrasi.bg , тел. ‎0877 38 50 04