Боя за кожа - черна

  • Кат. номер:185509

Комплект за ремонт и възстановяване на черна кожа и винил Visbella.

Възстановява изтрития горен слой на кожата.

Освежава цвета при избеляване.

Visbella е малък комплект, съдържащ всички продукти, необходими за бързо и лесно извършване на професионални ремонти на всяка повредена кожа.

Приложение:
Tози ремонтен комплект е подходящ за  възстановяване на всякакви дупки,охлузвания, разкъсвания, петна, пукнатини върху кожените волан,арматурно табло и салон в автомобила ,кожени седалки на лодки и мотори, кожени мебели, кожени якета ,кожени дрехи,обувки, кожени чанти и др.

Комплектът съдържа:
1 х 20ml филър за кожа
1 x 15ml лепило за кожа и винил
1 х Пластмасова шпатула
1 x Приложна кожа
2 x Шкурки
1 x Текстилна подложка
1 x Инструкция за употреба

Метод на прилагане:
Течна кожа е професионално средство за ремонт на изделия от кожа и винил. Основа - водоразтворим полимер.
Подготовка и начин на прилагане:
Поверхността трябва да почистите от замърсяване. Изберете подходящ цвят. За да я нанесете на изделието използвайте четка за рисуване или суха гъбичка.
ПОМНЕТЕ ! Течната кожа започва да се свързва след 30 мин, полимеризира се след два часа,окончателно застива в продължение на денонощие!

  • изтъркани места

Нанесете равномерно тънък слой течната кожа на повърхността, изравнявайки с помоща на суха гъбичка с леко притискане, за да придадете релеф на кожата. Изчакайте да изсъхне. Ако е необходимо, повторете процедурата

  • малки пукнатини, прорязвания

Съединете краищата колкото може по-плътно, с четка нанесете малко течна кожа , изравнявайки веднага след нанасяне. Оставете да изсъхне. Нанесете следващ слой, ако е необходимо. За придаване на релеф леко натиснете със сухата гъба, без да чакате свързването на течната кожа. Оставете да изсъхне окончателно.

  • разскъсвания, дълбоки разрези

Обърнете изделието на опaки. Съединете краищтата колкото може по-внимателно и по-близо, използвайте лепкава подлепка ( или парче плат или подобна кожа с нанесен слой на лепилото) и ютия, и подлепете мястото на разреза. Ако не е възможно да обърнете изделието - опитайте с помощта на шпатула да сложите под разреза подлепеното парченце плат или кожа. От лицевата страна с помоща на четка нанесете на разреза малко количество течна кожа ,изравнявайки повърхността. Изчакайте средството да засъхне и попийте със суха гъбичка. Ако трябва ,повторете процедурата.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!