Марки
Цена
 лв.
 лв.

ИНТЕРИОР

Автомобилен интериор

 

Интериорът на автомобила е изминал дълъг път от ранните дни на автомобилите. Днес интериорът е проектиран да осигурява комфорт, удобство и безопасност на водачите и пътниците.

 

С помощта на различни аксесоари за интериора  може допълнително да персонализирате пространството и да направите ежедневното пътуване по приятно както за вас, така и за вашите пътници. Ако често се сблъсквате с хаос в купето, особено ако возите малчуган с вас, ще са ви от помощ органайзерите за кола, с които всичко да има определено място и да цари ред.

 

Предлагат се и аксесоари за интериора на автомобила за подобряване на цялостното изживяване при шофиране. Може да използвате калъфи за волана и седалките, или да смените изцяло тапицерията на колата. Да подмените стелките с гумени или мокетни според вашите нужди. Или да промените топката или маншона на скоростния лост.

 

 

Какви аксесоари за интериора може да откриете в Ауто Краси?

 

 

В Ауто Краси ще намерите голямо разнообразие от аксесоари за интериора на вашия автомобил – стелки, органайзери за багажник и органайзери за купе, калъф за волан,топки за скоростен лост, тапицерия, маншон за скоростен лост, слънцезащитни щори и други.

 

Някои от тези аксесоари могат да подобрят не само външния вид, но и функционалността при шофиране. Такъв интериорен аксесоар е калъфът за волан, който подобрява сцеплението и прави волана по-удобен за хващане.

 

Тапицериите за седалки помагат да предпазите от петна и замърсяване, а също така осигуряват персонализиран вид на интериора според вашите предпочитания.

 

Сенниците и слънцезащитните щори ще запазят купето хладно и ще предпазят волана, таблото и вътрешната тапицерия от избеляване и повреди от силно нагряване. Те предлагат идеална защита, особено през летния сезон, и комфорт на пътниците, като ги предпазват от силните слънчеви лъчи. Може да изберете сенник за предното или задното стъкло, както и цветни сенници за страничните стъкла според вашите нужди.

 

Други интериорни аксесоари за автомобили, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са поставки за чаши, стойки за телефони и решения за съхранение с термофункция за топли и студени продукти. Поставките за чаши са от съществено значение за съхранение на напитки по време на шофиране, а стойките за телефон ви позволяват безопасно да използват устройството си за навигация или музика.

 

При нас ще откриете и други интериорни аксесоари за кола като аксесоари за измервателни уреди за таблото, подлакътници, протектори и закопчалки за колан и други.

 

 

Изберете интериорни аксесоари за кола от Ауто Краси

 

 

Инвестирането в аксесоари за интериора на автомобила е чудесен начин да персонализирате и подобрите интериора и функционалността на вашия автомобил.

 

Интериорните аксесоари за колата играят решаваща роля в цялостното шофиране. Те осигуряват комфорт, удобство и безопасност на водачите и пътниците. С широката гама от налични аксесоари водачите могат да персонализират автомобилите си, за да отговарят на техните индивидуални нужди и предпочитания.

 

Разгледайте интериорните аксесоари за кола в онлайн магазин Auto Krasi или посетете нашия магазин в град Плевен и изберете подходящите за вас!

Филтри
Дата (ново към старо)
Маншон за скоростен лост OPEL ASTRA G 1998-2004

Маншон скоростен лост за Опел Астра G 1998–2004. Цвят: Черен. Изработен от висококачествена

Подлакътник универсален

Подлакътник изработен от твърда пластмасова основа, а отгоре тапициран с черна кожа, за по-добър ком

Универсални гумени стелки 4БР/К-Т

Стелките са универсални и пасват на много модели автомобили. Висококачествена изработка с много

Универсални гумени стелки 2 БР/К-Т

Стелките са универсални и пасват на много модели автомобили. Висококачествена изработка с много доб

Топка за скоростен лост с маншон VW PASSAT B5 /97 -05г./ 5 скорости

Топка за скоростен лост с маншон VW Passat B5 3C (1997 - 2005). Топката е с изобразена 5 скоростна

Универсални гумени стелки 2БР/К-Т

Стелките са универсални и пасват на много модели автомобили. Висококачествена изработка с много доб

Универсални гумени стелки за кола 4 БР/К-Т

Стелките са универсални и пасват на много модели автомобили. Висококачествена изработка с много доб

Калъф за волан XL - 42см

Изработен от висококачествена еко кожа. Антиплъзгащ дизайн. Приятно усещане на ръцете. Подходящ з

Тапицерия за кола 6 части - синьо и черно

Тапицерия за автомобилни седалки от 6 части. Практичен вариант да предпазите седалките на вашия авт

Топка за ск. лост Renault Clio 3 , Kangoo, Megane , Escape , Scenic, Twingo 5 скорости

Топка за скоростен лост за Renault Clio 3 / Kangoo / Megane / Escape / Scenic / Twingo Топката

Тапицерия за кола с цип 6 части

Тапицерия 6 части УНИВЕРСАЛНА 2+2 части за предни седалки (шофьорска + пасажерска) 1 брой цяла зад

Тапицерия за кола 6 части - черна

Тапицерия за автомобилни седалки от 6 части. Практичен вариант да предпазите седалките на вашия