Марки
Цена
 лв.
 лв.

АВТОКОЗМЕТИКА

АВТОКОЗМЕТИКА

 

 

Автокозметиката е сложна област, която се занимава с подобряване на визуалната привлекателност на вашия автомобил чрез ремонт, поддръжка и трансформиране на външния му вид. Това включва различни процеси като детайлизиране на автомобила, корекция на боята и други козметични подобрения, които правят колата Ви отново да изглежда като нова.

 

 

Освен подобряване на външния вид на вашия автомобил, козметиката за автомобили има за цел и да го предпази от външни повреди.

 

 

Каква козметика за автомобили ще откриете в онлайн магазин Ауто Краси?

 

 

Пазарът е залят от разнообразна козметика за автомобили, предлагаща набор от решения за всеки възможен естетически проблем, с който се сблъскват собствениците на автомобили.

 

 

При нас ще откриете различни качествени продукти, предназначени за почистване, блясък и защита на боята, стъклото, джантите, гумите и други елементи на вашия автомобил.

 

 

Предлагаме шампоани за миене на автомобила, които са специално формулирани за премахване на мръсотия и други замърсители от повърхността на автомобила, без да увреждат боята или защитните покрития.

 

 

Освен шампоани с щадящо действие, при нас ще откриете и различни полиращи средства за премахване на малки драскотини и други несъвършенства от боята на автомобила за гладко и лъскаво покритие.

 

 

Различни спрейове, четки и подходящи кърпи могат да помогнат за красивия вид на таблото и тапицерията. Предлагаме спрей за табло, който почиства всички пластмасови компоненти в колата и предпазва от UV лъчение. Имаме и подходящи микрофибърни кърпи за стъклата, както и автоаксесоари за интериора, като четки за почистване и спрей за почистване на тапицерия. Спрейовете за почистване на тапицерия премахват различни замърсявания, премахват неприятните миризми и предпазват от повторно замърсяване.

 

 

Полиращите средства и пасти осигуряват защитен слой върху повърхността на автомобила и го предпазват от UV лъчи, мръсотия и други фактори на околната среда, които могат да доведат до значително увреждане на боята. Гъби и полиращи доскове, пасти за полиране и други продукти от категорията ще помогнат да постигнете лъскаво восъчно покритие на автомобила и да редуцирате шанса от повторно отлагане на прах и мръсотия.

 

 

Козметиката за кола, която е от съществено значение за зимния период, включва спрей против изпотяване на стъкла, спрей за размразяване на стъкла и ключалки.

 

 

С голямото разнообразие от козметика за автомобили, предлагана на пазара, можете да превърнете автомобила си в шедьовър.

 

 

Изберете автокозметика от Ауто Краси

 

 

Независимо дали Ви е необходима автокозметика за интериора, екстериора или за климатика, гумите и двигателя, в Auto Krasi ще откриете широка гама от налични качествени продукти за вашия автомобил.

 

 

Като инвестирате в качествени автокозметични продукти, вие не само подобрявате визуалната привлекателност на вашия автомобил, но и гарантирате че той ще има красив вид за по-дълъг период и ще запази стойност при препродажба.

 

 

Разгледайте продуктите от категория „Автокозметика“ в онлайн магазин Ауто Краси или посетете нашия магазин в град Плевен и изберете подходящите за вас!

Филтри
Дата (ново към старо)
Препарат за почистване на текстил Goodyear

Специфичен препарат за почистване на текстил и тъкани. Почиства, предпазва и връща блясъка

Препарат за почистване и дезинфекция на климатици и климатични системи Goodyear

Спрей за дезинфекция и почистване на климатика и климатичната система Goodyear 200мл. Незаменим за

Спрей за табло гланц СПОРТ MOJE AUTO

Ефективен и универсален спрей за почистване на табло. Почиства и поддържа всички пластмасови компон

Гъба за миене

Здрава и абсорбираща гъба за почистване. Формата на гъбата е предназначена за сигурно захващане.

Спрей против ръжда VISBELLA 450мл

Спрей Visbella е антикорозионен продукт с висока мощност. Прониква и разтваря всички видове оксиди

Четка за почистване на джанти

Спирална четка за почистване на джанти. Удобна гумирана дръжка с отвор. Материалът на четката е не

Микрофибърна кърпа

Универсална микрофибърна кърпа: Цвят: синя. Размер: 30 х 30 Ултра мека. Универсална употреба в д

Гъба апликатор за вакси и лакове с държач

Комплект от 3 броя апликатори с различна структура за различни приложения. Предназначени са за нана

Спрей боя VERY WELL безцветен лак 400ml

Бързосъхнеща акрилна боя за метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. За в

Спрей боя VERY WELL 9010 акрилен 400ml

Бързосъхнеща акрилна боя за метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. За в

Спрей боя VERY WELL 9005 акрилен 400ml

Бързосъхнеща акрилна боя за метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. За в

Спрей боя VERY WELL 6018 акрилен 400ml

Бързосъхнеща акрилна боя за метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. За в